Wij maken jouw morgen

Wij zijn een organisatie die veel waarde hecht aan het werkplezier van onze medewerkers en daarom zorgt voor een positieve werkcultuur en goede arbeidsvoorwaarden.  

Je ontvangt bij ons een aantrekkelijk salaris op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Hierbij ontvang je 25 vakantiedagen. Ook heb je de mogelijkheid om erkende nationale feestdagen in te ruilen voor feestdagen die voor jou persoonlijk meer passend zijn. 

Onze medewerkers ontvangen een vakantietoeslag van 8% in mei en een eindejaarsuitkering van 6% in december. Je pensioen hebben we geregeld bij PNO Media en je ontvangt iedere maand een tegemoetkoming in je ziektekosten van €30,- bruto.

Verder hebben we aandacht voor het opleiden van onze medewerkers en krijg je de ruimte om tijd te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Om een optimale balans te houden tussen werk en privé zijn er bij ons mogelijkheden om thuis te werken, daarbij vinden we het ook heel belangrijk om hier in Hilversum met elkaar samen te werken aan interessante en uitdagende programma’s die maatschappelijke impact maken. 

Wanneer je hiernaartoe komt ontvang je een (gedeeltelijke) reiskostenvergoeding voor openbaar vervoer en rijden er pendelbusjes van en naar het station Hilversum. 

Download de CAO 

Naar de Werken bij-pagina

Gebarista achter de koffiebar
Serre