Waarom KRO-NCRV?

De wereld om ons heen wordt niet vanzelf eerlijker, groener en liever. Daarom maken wij programma’s en content om kijkers te inspireren en te activeren. Zo verbreden we de horizon van onze kijkers en bieden we perspectief om een beetje bewuster naar de wereld van morgen te kijken. 

We zijn betrokken, onderzoekend en we sporen onze kijkers en luisteraars aan om ook met een kritische, maar positieve houding te kijken naar de tijd waarin we leven. We willen grote onderwerpen toegankelijk te maken, of een inkijkje geven in een wereld die ons publiek misschien nog niet kent. Zo brengen we mensen bij elkaar en dagen we ze uit om in gesprek te gaan en open te staan voor andere meningen.  

Wij vinden vrijheid, innovatie en creativiteit belangrijk. Daar geven wij je ook in je werk alle ruimte voor, of je nu maker of mede-maker bent. We bieden jou de ruimte om je vaardigheden en talenten te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via cursussen, coaching en training, interne workshops of lunches met presentaties over de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied. Zo blijf je up-to-date en kun je ook zelf blijven groeien in je kennis en vaardigheden. 

Medewerker KRO-NCRV

Producer Podcast & Radio 1 Tharisia: 'Vanaf het moment dat ik binnenkwam heb ik opleidingen kunnen volgen'

We werken samen met een diverse groep van getalenteerde professionals. We zijn niet formeel, maar informeel. We houden niet van drempels en we vinden het belangrijk dat je ook collega’s buiten je eigen redactie of afdeling ontmoet en met hen samenwerkt. Want samen kom je verder. 

Een medewerker van KRO-NCRV

Online content specialist Mike: 'Iedereen is heel benaderbaar, waardoor het niet hiërarchisch voelt'

Wij willen een goede afspiegeling zijn van de maatschappij waarvoor we content maken. Ofwel: we staan voor een diverse en inclusieve samenleving. We laten dat met onze programma’s zien en dat willen we ook in onze eigen organisatie laten zien. En daarbij zijn openheid, respect voor elkaar en vertrouwen belangrijk voor ons. Zodat jij met ons het beste uit jezelf kan halen. En met ons de wereld van morgen eerlijker, groener en liever maakt.