Online content specialist Mike: 'Iedereen is heel benaderbaar, waardoor het niet hiërarchisch voelt'

Mike vertelt over zijn ervaringen bij KRO-NCRV.

Functie: Online Content Specialist
Afdeling: Digitaal & Marketing

'Vanaf mijn 14e wilde ik al bij de televisie werken. Ik ben toen begonnen met een televisieblog en begonnen bij AVROTROS en Paramount. Nu werk ik sinds februari 2022 hier.

Ik kwam in dienst als online content specialist, maar doordat ik liet weten dat ik ook meer over de strategie wilde nadenken, kreeg ik er snel extra taken bij en ben ik sinds kort naar een seniorrol gegaan. Nu heb ik nóg meer verantwoordelijkheid en grotere projecten van de vertegenwoordiging van KRO-NCRV online.

Hij, zij, hen vind ik een mooi voorbeeld. We gaan de wereld daarmee niet veranderen maar we laten de wereld wél zien dat het normaal is en geaccepteerd zou moeten worden. Het zijn onderwerpen die heel dicht bij mij staan omdat ik zelf vrienden heb, die in de trans community zitten.'

'Ik heb nog nooit een organisatie meegemaakt waar je zo makkelijk bij je Mediadirecteur naar binnenloopt'

'Wat wij met ons bereik kunnen doen om de samenleving een iets mooiere en lievere plek te maken, daar ben ik heel erg voor. Dat zoek ik ook heel erg in mijn werk en in de projecten die we doen.

Ik heb nog nooit een organisatie meegemaakt, waar je zo makkelijk bij je Mediadirecteur naar binnenloopt. Het is heel open. Iedereen is heel benaderbaar, waardoor het niet hiërarchisch voelt.

Het is een oude organisatie, we bestaan al meer dan 90 jaar, maar als je dan ziet wat we maken en waar we voor staan zijn dat onderwerpen die voor jongeren heel relevant zijn.

Er wordt zóveel in huis gemaakt. Niet alleen journalistieke producties, maar ook hele nieuwe programma's en dat vind ik superleuk om van dichtbij te kunnen meemaken.'

Naar de Werken bij-site

Lees meer:

Een medewerker van KRO-NCRV

Online content specialist Evelien: 'Iedereen kan heel erg zichzelf zijn en dat vind ik zo belangrijk'

Een medewerker van KRO-NCRV

Webredacteur Renee: 'Ik vind het fijn om te werken voor een maatschappelijke organisatie'

Een medewerker van KRO-NCRV

Controller Tony: 'Er heerst hier een familiegevoel, niet alleen in mijn team, maar in het hele bedrijf'