Webredacteur Renee: 'Ik vind het fijn om te werken voor een maatschappelijke organisatie'

Renee vertelt over haar ervaringen bij KRO-NCRV.

Functie: Webredacteur
Afdeling: Levensbeschouwing

'Veel leeftijdgenoten zeggen: je moet niet te lang bij één werkgever blijven, je moet jezelf blijven ontwikkelen. Maar hier kan ik me ook ontwikkelen en ik doe zo veel verschillende dingen. Ik werk elke keer bij andere programma's, dus het wordt echt niet saai. Wat ik nu doe, vind ik heel erg leuk: werken voor een online platform, omdat je veel afwisseling hebt in taken. Je kan schrijven, je kunt interviewen en ook bezig zijn met audio en video's monteren.

Ik had eerder twee stages bij de publieke omroep gedaan en kwam erachter dat dit de wereld was waar ik graag in wilde werken. Echt programma's maken die inhoud hebben.

Ik voelde me hier snel thuis. De onderwerpen hebben te maken met religie maar hebben hele universele waarden en dat vind ik heel mooi.'

'Ik hoop dat wij mensen kunnen inspireren met de verhalen die we maken'

'Ik vind het heel fijn om te werken voor een maatschappelijke organisatie die heel erg bezig is met duurzaamheid, met medemenselijkheid. Ja, dat past heel erg bij mij. Ik ben wel iemand, die probeert de wereld mooier te maken door mooie verhalen te vertellen of taboes te doorbreken. Licht te schijnen op de minder mooie dingen van het leven en kijken hoe je daar een hoopvolle draai aan kan geven.

Ik hoop dat wij mensen kunnen inspireren met de verhalen die we maken. Inspireren om vrijwilligerswerk te doen of klaar te staan voor mensen in hun omgeving. Dat ze er zelf wat aan hebben in hun persoonlijke ontwikkeling.'

Naar de Werken bij-pagina

Lees ook:

Een medewerker van KRO-NCRV

Online content specialist Mike: 'Iedereen is heel benaderbaar, waardoor het niet hiërarchisch voelt'

Een medewerker van KRO-NCRV

Communicatiemedewerker Nandita: 'Ik zie mijzelf hier over 5 jaar ook nog werken'

Danielle

Redacteur Levensbeschouwing Daniëlle: 'Inclusiviteit vinden we belangrijk'