Redacteur Levensbeschouwing Daniëlle: 'Inclusiviteit vinden we belangrijk'

Daniëlle vertelt over haar ervaringen bij KRO-NCRV.

Functie: Redacteur

Afdeling: Levensbeschouwing

'Ik hou heel erg van het vertellen van verhalen van mensen waar inhoud in zit. Ik ben zelf Christelijk, dus vind ik het fijn om die verhalen voor het voetlicht te brengen. Dat je ertoe doet, voor mijn gevoel.

Ik had een eigen bedrijf en werkte alleen, dat vond ik echt verschrikkelijk. Ik moet mensen om mij heen hebben. De druk en de buzz die hier de hele tijd is: we moeten iets afhebben, want volgende week is er weer een aflevering en volgende week wéér. Ik vind dat heel fijn.'

'Ik voelde me heel snel op mijn plek hier'

Mijn collega’s zijn gewoon leuk. Ze zijn over het algemeen expressief en oprecht geïnteresseerd. Ik voelde me heel snel op mijn plek hier. En de vrijdagmiddagborrels zijn echt gezellig. Of het samen lunchen. Je bent zóveel bij elkaar, je deelt ook echt wel wat van je leven.

Waar ik bij KRO-NCRV vrolijk van word zijn bijvoorbeeld acties die ze organiseren zoals de boot bij Pride, dat is een goed voorbeeld van waar we als KRO-NCRV voor staan. Inclusiviteit vinden we belangrijk, dus laten we zien dat we daarvoor staan.

Mijn tip voor nieuwe medewerkers? Sta open voor alles en wees proactief. Er is heel veel mogelijk. Het komt je weliswaar niet zomaar aanwaaien, maar als je iets wil zijn er heel veel mogelijkheden om dat te bereiken.'

Naar de Werken bij-site

Lees ook:

Een medewerker van KRO-NCRV

Webredacteur Renee: 'Ik vind het fijn om te werken voor een maatschappelijke organisatie'

Een medewerker van KRO-NCRV

Controller Tony: 'Er heerst hier een familiegevoel, niet alleen in mijn team, maar in het hele bedrijf'

Een medewerker van KRO-NCRV

Online content specialist Evelien: 'Iedereen kan heel erg zichzelf zijn en dat vind ik zo belangrijk'