KRO-NCRV volgt vijf nieuwe boeren op zoek naar de liefde in Boer zoekt vrouw Europa

Op zondag 9 april is het zover, dan stelt Yvon Jaspers vijf nieuwe boeren voor en deze keer reist ze daarvoor af naar verschillende landen binnen Europa. Openhartig vertellen de boeren aan Yvon waarom ze zo graag aan dit spannende avontuur beginnen. Ze realiseren zich goed dat met hun deelname aan Boer zoekt vrouw Europa er een verandering komt in hun leven: de zoektocht naar de liefde is begonnen. 

Yvon Jaspers en de 5 boeren van Boer zoekt vrouw Europa

Hardwerkende boeren op zoek naar de liefde

In dit dertiende seizoen maken we kennis met boeren in de leeftijd van begin 20 tot in de 60 jaar. De een is een paar jaar geleden zijn boerenbedrijf gestart en de ander is als jong kind met het hele gezin geëmigreerd naar het buitenland. De een kan niet zonder zijn paarden en de ander vindt in alle vroegte lopen over de akkers het mooiste wat er is. Een ding hebben ze gemeen: het zijn allemaal hardwerkende mensen die iemand missen om hun dag mee door te nemen, samen te genieten en een leven op te bouwen.

‘Ze willen niets liever dan hun leven delen met iemand die ook dat buitenlandse avontuur aan durft te gaan’

Yvon Jaspers

Yvons bijzondere reis door Europa

Yvon: ‘In de afgelopen maanden heb ik heel Europa doorgereisd en vijf bijzondere mensen goed leren kennen. Ik heb meegewerkt op hun bedrijf, hun familie ontmoet en hun leven in het buitenland ervaren. Ik heb gevoeld dat voor hen één ding het allerbelangrijkste is: ze willen niets liever dan hun leven delen met iemand die ook dat buitenlandse avontuur aan durft te gaan. Ik heb bewondering voor ze dat ze hun verhaal, onzekerheid en hoop zo met mij delen.’

‘Ze hopen op die ene brief van iemand die nu nog niet eens van hun bestaan weet’

Yvon Jaspers

Twee weken om te schrijven

‘En dat allemaal voor het vinden van de liefde! Ze staan te popelen zich voor te stellen en hopen dat na 9 april die ene brief geschreven wordt van iemand die nu nog niet eens van hun bestaan weet. Dat maakt het weer enorm spannend’, vertelt Yvon. Vrijgezelle vrouwen en mannen die het warm krijgen van een boer hebben vanaf 9 april twee weken de tijd een mail of brief te sturen via boerzoektvrouw.nl.

Hoe het de boeren vergaat in hun zoektocht naar de liefde is vanaf 3 september te zien als het vervolg van de serie op tv komt.

Boer zoekt vrouw Europa, zondag 9 april om 20.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Boer zoekt vrouw

In deze serie, gepresenteerd door Yvon Jaspers, hopen vrijgezelle boeren de liefde van hun leven te vinden.

Boer zoekt vrouw Europa is tijdens het seizoen elke zondag om 20.20 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1. 

Yvon Jaspers