Win een buitenles van Boswachter Tim

Op dinsdag 4 april is het weer Nationale Buitenlesdag! Op deze dag worden leerkrachten opgeroepen om met hun klas naar buiten te gaan en daar les te geven. Dit is een initiatief van Jantje Beton en IVN Natuureducatie. Volgens deze organisaties vindt slechts 1% van het onderwijs buiten plaats. 

KRO-NCRV ondersteunt de missie van IVN en Jantje Beton voor meer buitenlessen. Goed voor lichaam, geest en voor de leerprestaties. Buitenlessen zijn ook ideaal om kinderen kennis te laten maken met de natuur. Hoe meer liefde voor de natuur, hoe groener de toekomst. #maakmorgenmee. 

Boswachter Tim geeft een buitenles
31 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Win een buitenles van boswachter Tim! 

Ook dit jaar kunnen klassen weer meedoen aan de tekenwedstrijd van KRO-NCRV om een toffe buitenles van boswachter Tim te winnen! Meedoen? Stuur de natuurtekening uiterlijk 31 maart naar:KRO-NCRV

T.a.v. Boswachter Tim

Antwoordnummer 234

1200 WB Hilversum

Vermeld hierbij:

- Waarom jullie een buitenles van boswachter Tim willen winnen

- De naam van de school + adres

- Om welke klas het gaat

- Hoeveel leerlingen er in de klas zitten

- De naam van de juf/meester + telefoonnummer en mailadresDe beelden van de buitenles worden gedeeld op de website en social media.

Vorig jaar waren de buitenlessen een groot succes!

Vorig jaar gaf KRO-NCRV's Beestenbrigade-presentator Tim Hogenbosch aan de drie winnende klassen van de tekenwedstrijd een buitenles. "Het was een super leuke dag!" aldus de kinderen, die tijdens de les goed hun best deden om zo vies mogelijk te worden.

Buitenles

"Buitenles is goed voor betere motivatie, concentratie en leerprestaties."

Boswachter Tim
Buitenles

Van Buitenlesdag naar Buitenlesbeweging 

Jantje Beton en IVN Natuureducatie roepen alle leerkrachten op naar buiten te gaan tijdens de Nationale Buitenlesdag op 4 april. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om die ene dag per jaar, want het kan immers élke dag Buitenlesdag zijn! Daarom nodigen Jantje Beton en IVM Natuureducatie iedereen uit om zich aan te sluiten bij de Buitenlesbeweging. Van Buitenlesdag naar Buitenlesbeweging!

Beestenbrigade

In dit vrolijke, inspirerende en educatieve tv-programma voor én met kleuters staat dierenwelzijn en het zorgen voor dieren en natuur centraal. Boswachter Tim trekt het land in om de natuur een handje te helpen.

Beestenbrigade

De wereld een tikkie groener maken?

KRO-NCRV geeft om de aarde. Met onze programma's, artikelen en acties proberen we de wereld steeds wat mooier te maken.

Kiemgroenten