Met hart en ziel compilatie: Zingen van Geloof, Hoop en Liefde

In deze speciale compilatie aflevering blikken we terug op de mooiste muzikale momenten van Met hart en ziel. 

In Met hart en ziel hebben we de afgelopen jaren hartverwarmende en inspirerende verhalen laten zien. We zagen mensen uit de Protestantse Kerk die hun geloof handen en voeten geven door mooie initiatieven op te zetten en anderen te helpen. 

De rol van muziek mag daarin niet ontbreken. Zo zagen we in de aflevering De viool van Alex Polak hoe één viool een gemeenschap weer bij elkaar kan brengen. Ook konden we zien hoe de kerkgemeenschap van de Protestantse Kerk in Zeist elke maand liederen zingt buiten het detentiecentrum om aandacht te vragen voor het lot van ongedocumenteerden. 

Leoni Jansen
Leoni Jansen
Leoni Jansen
Leoni Jansen

In deze speciale muzikale aflevering van Met hart en ziel nemen we jullie mee langs een aantal van de mooiste muzikale moment van Met hart en ziel. We mogen dan wel niet samen zingen, maar we kunnen wel iedereen op zijn of haar eigen plek meegenieten en zingen van Geloof, Hoop en Liefde!

In deze compilatie aflevering nemen we je mee langs een aantal van de mooiste muzikale momenten van Met hart en ziel. We mogen in deze crisistijd dan misschien niet samen zingen, maar met deze terugblik kan iedereen vanuit huis meegenieten en zingen van Geloof, Hoop en Liefde!