Contact over De verwondering

Hoe kun je ons bereiken?

Telefonisch contact opnemen over De verwondering

Via 0900 - 777 9997. Op werkdagen staan wij je tussen 09:00 en 17:00 uur graag te woord (€ 0,15 per minuut).

Contact opnemen via e-mail over De verwondering

Via info@deverwondering.nl kun je contact met ons opnemen. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.

Schriftelijk contact opnemen over De verwondering

Via onderstaand adres kun je schriftelijk contact met ons opnemen.

De verwondering, t.a.v. Klant Contact Centrum
Postbus 25770
1202 HV Hilversum

Antwoord op veelgestelde vragen

Wanneer stopt magazine De verwondering?

Editie 4 van 2021 met het thema ‘Familie’ is de laatste editie van magazine De verwondering. Deze editie is rond 7 december bij alle abonnees op de mat gevallen.

Waarom stopt magazine De verwondering?

Annemiek Schrijver, hoofdredacteur van magazine De verwondering, wordt in 2022 een vaste waarde in het ledenmagazine Vertel. van KRO-NCRV. Ook in de digitale inspiratie-nieuwsbrief blijft Annemiek haar gedachten en ervaringen delen door middel van een persoonlijke column. Daarnaast is Annemiek natuurlijk te zien in het tv-programma De verwondering. En ook in haar podcast De verwondering gaat Annemiek op zoek naar het wonder van het alledaagse.

Is er een alternatief voor magazine De verwondering?

Jazeker. Annemiek Schrijver, hoofdredacteur van magazine De verwondering, wordt in 2022 een vaste waarde in het ledenmagazine Vertel. van KRO-NCRV. Ook in de digitale inspiratie-nieuwsbrief blijft Annemiek haar gedachten en ervaringen delen door middel van een persoonlijke column. Daarnaast is Annemiek natuurlijk te zien in het tv-programma De verwondering. En ook in haar podcast De verwondering gaat Annemiek op zoek naar het wonder van het alledaagse.

Hoe krijg ik mijn abonnementsgeld terug?

De abonnementen stoppen per direct. In week 51 van 2021 (de week van 20 december) wordt het restitutiebedrag van het abonnement teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer van de abonnee.

Hoe zijn de abonnees geïnformeerd?

Bij de laatste editie van het magazine (editie 4 van 2021 met het thema ‘Familie) is een brief toegevoegd om de abonnee te informeren.

Hoe zijn overige geïnteresseerden geïnformeerd?

Mensen die bijvoorbeeld een proefnummer hebben aangevraagd, zijn per e-mail geïnformeerd.

Hoe ontvang ik de gratis inspiratie-nieuwsbrief?

Het aanvragen van de wekelijkse digitale nieuwsbrief kan simpel en snel online via kro-ncrv.nl/inspiratie-nieuwsbrief. Of je kunt contact opnemen met ons Klant Contact Centrum via 0900-7779997 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Hoe ontvang ik magazine Vertel?

Magazine Vertel. is het ledenmagazine van KRO-NCRV. Leden van KRO-NCRV kunnen dit magazine drie keer per jaar gratis thuis ontvangen. Aanvragen kan simpel en snel online via kro-ncrv.nl/vertel-thuis-ontvangen. Of je kunt contact opnemen met ons Klant Contact Centrum via 0900-7779997 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Hoe word ik lid van KRO-NCRV?

Lid worden van KRO-NCRV kan via kro-ncrv.nl/word-lid. Daar is ook meer informatie te vinden over de voordelen van een lidmaatschap. Of je kunt contact opnemen met ons Klant Contact Centrum via 0900-7779997 (op werkdagen tijdens kantooruren).