Een huis vol, Boer Zoekt Vrouw en nog meer te zien in december!

Een huis vol, Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial en Hello Goodbye. Dit zijn onder andere programma's die je kunt kijken in december. We zetten ze voor je op een rijtje. 

8 december: Soundtrack van de bevrijding

Muziekkenner en verhalenverteller Leo Blokhuis neemt je mee op een muzikale reis door de muziek uit het oorlogsverleden. Hij laat bijzondere verhalen zien die zich verstoppen achter bekende en minder bekende liedjes. Wat was de kracht van muziek in de oorlogstijd?

Soundtrack van de Bevrijding, dinsdag 8 december om 20.25 uur op NPO 2.

21 december: nieuw seizoen Een huis vol

Een huis vol is terug! Vanaf maandag 21 december krijgen we weer een kijkje in het dagelijkse leven van de grote families Kraan, Buddenbruck en Jelies. Dit leven is nooit saai: in tien afleveringen zie je de kleine kinderen opgroeien en een verrassing. Er komen een paar baby's bij! 

Kun je niet wachten op het nieuwe seizoen? Kijk de leukste fragmenten van voorgaande seizoenen terug op ons YouTube-kanaal! Vanaf 21 december zie je hier ook de nieuwste fragmenten.

Nu abonneren

Een huis vol, vanaf maandag 21 december twee weken lang om 19.00 uur op NPO 1

25 december: Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial

Yvon brengt een bezoekje aan de boeren uit het laatste seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Ze wil weten hoe het met ze gaat. 

Yvon: “Wat zouden we allemaal graag deze kerst dichter bij elkaar zijn. Zorgeloos en vrij samen genieten bij een vuurtje of aan een lange tafel. Het enige dat we kunnen doen is ons richten op wat er nu wél kan. Voor Boer zoekt Vrouw betekent dat dat we kunnen terugkijken op een bewogen jaar. We duiken weer even de logeerweken in toen van corona nog geen sprake was en kijken, weliswaar op afstand, samen onder de boom naar hoe het nu met onze boeren gaat."

Boer zoekt Vrouw Kerstspecial, vrijdag 25 december, om 21.40 uur op NPO 1

29 december: Hello Goodbye aflevering 6

Joris Linssen praat in deze aflevering van Hello Goodbye met een vrouw die samen met haar baby van 8 maanden wacht op haar Mexicaanse geliefde. Hij komt twee ouders tegen waarmee hij praat over de verslaving van hun dochter en een man die wacht op zijn dochter wie hij vijf jaar niet heeft gezien. Hij wil haar graag voorstellen aan zijn andere twee dochters.

Hello Goodbye, dinsdag 29 december om 20.35 uur op NPO 1.

Deze Detectives zie je in december

Benieuwd naar welke detectives je kunt zien in december? Wij zetten het voor je op een rijtje. 

Ik ben benieuwd!