Dutch Media Week Xperience Days

Een unieke kans voor een kijkje achter de schermen! Een heel weekend lang presenteren mediabedrijven zich, zijn er lezingen en workshops en krijg je een inkijkje in hoe programma’s tot stand komen. Ook kun je vooraan staan bij het PodcastPodium waar deze dagen diverse podcasts worden opgenomen. Ontdek het allemaal tijdens de Dutch Media Week Xperience Days op zaterdag 8 en zondag 9 oktoberLet op: alleen op zondag 9 oktober zijn de studio's open en kun je een kijkje achter de schermen nemen.

 

Wat kun je verwachten?

Op zondag 9 oktober zijn we op Dutch Media Week Xperience Days van 10.00 tot 18.00 uur aanwezig met meerdere redacties, bekende gezichten en een programma voor jong en oud. Zondag vind je ons op het mediaterrein vanuit een studio.

Op zaterdag op 8 oktober zijn we niet aanwezig. De lezing van KRO-NCRV's Pointer, die gepland stond op zaterdag om 13.30 uur, is komen te vervallen. Wil je weten wat er wél op het programma staat? Kijk voor het programma van 8 en 9 oktober op https://www.dutchmediaweek.nl/programma/.

 
Meld je aan en ontvang een leuke attentie

Speciaal voor onze vrienden hebben we een leuke attentie. Meld je nu gratis aan haal op 9 oktober tijdens de Dutch Media Week Xperience Days jouw attentie op tussen 10.00 tot 18.00 uur bij de KRO-NCRV stand op het Mediapark.

Meld je aan voor de attentie

 

Algemene informatie
  • Wees er op tijd bij want op = op en maximaal 1 attentie per lidmaatschap.
  • Voor het bezoeken van de Xperience Days kun je je hier aanmelden. 
  • Voor het ophalen van jouw attentie als vriend van KRO-NCRV kun je je melden op zondag 9 oktober van 10.00 tot 18.00 uur bij de KRO-NCRV stand op het Mediapark.