Was jij ook zo onder de indruk van De verwondering met Francine Oomen? Luister dan in De verwondering podcast naar het volledige gesprek tussen Francine Oomen en Annemiek Schrijver.

Annemiek Schrijver leest nogal wat boeken. Zeg maar gerust stapels. Maar er is iets geks; bij de dikste, meest literaire boeken heeft ze geen idee waar de schat ligt. 'Dat zal allemaal wel weer aan mij liggen', denkt ze dan. 

Maar nu heeft Annemiek twee graphic novels van Francine Oomen gelezen. En die komen binnen op een manier waarop wereldliteratuur dat nog nooit voor elkaar heeft gekregen. 'Hoe zij haar innerlijke papegaaien een gezicht en naam weet te geven. Hallelujah. Als dat geen goede gast voor De verwondering is.'

En dus kwam Francine Oomen langs in de boshut van De verwondering voor een bijzonder gesprek over je persoonlijkheden aan het licht brengen, je kwetsbaarheden onder ogen durven zien, het optuigen én losbreken van overlevingsstrategieën en nog veel meer.

Te veel wijsheid om kwijt te kunnen in een aflevering van 25 minuten. Daarom kun je in De verwondering podcast luisteren naar het volledige gesprek tussen Annemiek Schrijver en Francine Oomen. 

 

Beluister de podcast hier

Op de hoogte blijven van De verwondering?

Schrijf je dan in voor de KRO-NCRV inspiratienieuwsbrief

Annemiek Schrijver