De tiende editie van Kerst met de zandtovenaar moet vanwege de huidige coronamaatregelen helaas zonder publiek plaatsvinden.

Op 12 december is het Friese Heerenveen het decor voor de tiende editie van Kerst met de zandtovenaar, dat op 18 december om 19.20 uur wordt uitgezonden bij KRO-NCRV op NPO Zapp. Door de prachtige tekeningen én vette optredens van diverse Nederlandse artiesten wordt het verhaal van de geboorte van Jezus tot leven gebracht.

Maar helaas kan er ook dit jaar geen publiek bij aanwezig zijn. Vanwege de huidige coronamaatregelen hebben KRO-NCRV, Gemeente Heerenveen en Regio Heerenveen 'n Gouden Plak besloten om Kerst met de zandtovenaar door te laten gaan als televisieproductie. Dit betekent dat er geen publiek aanwezig mag zijn en het wordt dan ook ten zeerste afgeraden om naar Heerenveen te komen op 12 december.

Maar dat betekent natuurlijk niet dat je Kerst met de zandtovenaar moet missen dit jaar! Op televisie kun je namelijk volop genieten van dit magische kerstspektakel voor de hele familie.

Kijk je mee?

Kerst met de zandtovenaar is te zien op zaterdag 18 december om 19.20 uur, woensdag 22 december om 17.20 uur en zaterdag 25 december om 19.30 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp. Op zaterdag 25 december is Kerst met de zandtovenaar ook te zien om 12.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.