Een verjaardag moet voor elk kind een feestje zijn. Maar wat als daar thuis geen geld voor is? KRO-NCRV presentatoren komen in actie tijdens het initiatief Lief gebaar. Radio-presentator Gijs Staverman zet het radiospel Beat the Minute in het teken van Lief gebaar

Beat the Minute

Ken je het radiospel Beat the Minute? Gijs Staverman zet dit spel tijdens zijn programma Gijs 2.4 in het teken van Lief gebaar. Elke dag speelt een luisteraar het spel waarbij hij één, twee of drie verjaardagsboxen voor Stichting Jarige Job kan vrijspelen. De spelelementen worden toegespitst op het thema jarig zijn en ook de deelnemers hebben een haakje met het thema. 

‘Ik zamel verjaardagsboxen in voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren’

Gijs Staverman

Verjaardagsboxen

Lief gebaar zet zich dit jaar in voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat ze opgroeien in gezinnen met geldzorgen. De deelnemer die in Gijs 2.4 de verjaardagsbox(en) vrijspeelt, maakt hiermee één, twee of drie verjaardagen voor een kind mogelijk. 

Gijs 2.4 luister je van maandag tot en met donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur op NPO Radio 2. Het initiatief Lief gebaar 2024 duurt van 2 tot en met 15 april.

twee gouden ballonnen

Lief gebaar 2024

Bekijk meer acties van presentatoren

https://kro-ncrv.nl/presentatoren-in-actie