Op weg naar The Passion: De muzikale repetities zijn begonnen

In de eerste aflevering van Op weg naar The Passion geven we je een kijkje achter de schermen bij de muzikale repetitie. In aanloop naar The Passion 2023 verschijnt iedere zondag om 12.00 uur een nieuwe video.

De eerste keer samen zingen

We spreken met castleden Sinan Eroglu (Jezus), Buddy Vedder (Judas), Ferdi Stofmeel (Petrus) en Marlijn Weerdenburg (Maria) over deze bijzondere eerste dag samen. Daarnaast spreekt presentator Klaas van Kruistum met Sinan over zijn rol als Jezus. En als kers op de taart onthullen we het themanummer van The Passion 2023.

Op weg naar TP #1
9 min 48 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Kijk mee tijdens de muzikale repetitie van The Passion 2023. We spreken met Sinan Eroglu, Buddy Vedder, Ferdi Stofmeel en Marlijn Weerdenburg tijdens de eerste gezamelijke repetitie. Daarnaast spreekt presentator Klaas van Kruistum met Sinan Eroglu over zijn rol als Jezus. En als kers op de taart onthullen we het themanummer van The Passion 2023.

Op weg naar The Passion

In de online serie Op weg naar The Passion nemen we je mee tijdens alle voorbereidingen voor het grote live-evenement op donderdag 6 april. De acteurs en crew nemen je mee naar plekken die je normaal niet ziet. Iedere aflevering spreken we met een van de castleden over het personage dat ze gaan vertolken en onthullen we iedere week een nieuw nummer uit The Passion 2023 of The Passion Hemelvaart. 

Wie is Jezus?

Jezus is een leider die oog heeft voor de ander. Sociale status maakt hem niets uit: hij behandelt iedereen gelijk. Ook verricht hij verschillende wonderen: zieken maakt hij beter, blinden laat hij weer zien en kreupelen laat hij weer lopen. Maar hoe is hij als persoon?

The Passion 2023 | Sinan Eroglu (Jezus)

Wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe video van Op weg naar The Passion online staat? Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets. 

Nog meer weten over The Passion 2023?

Schrijf je in voor The Passion nieuwsbrief en mis niets!

The passion 2023 Harlingen