Boer zoekt Vrouw Internationaal: boeren ontvangen 1199 brieven

Datum: 12 feb 2017 om 20:20

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerkende geëmigreerde Nederlandse boeren die met ziel en zaligheid een bedrijf runnen in het buitenland. Maar ’s avonds zijn ze alleen thuis, is er niemand om mee te praten, de dag door te nemen of wat leuks mee te doen. En daar hopen ze via het KRO-NCRV programma Boer zoekt Vrouw Internationaal verandering in te brengen.

In de uitzending van 12 februari ontvangen de boeren hun brieven op de SS Rotterdam, het schip waarmee in de jaren vijftig en zestig vele Nederlanders de oversteek maakten op zoek naar voorspoed en vooruitgang. In totaal schrijven 1199 vrouwen een brief naar de boeren. 1199 Vrouwen van wie het hart ietsjes sneller gaat kloppen bij het zien van een van de boeren. 1199 Vrouwen die het aandurven om voor de liefde Nederland te verlaten. Met welke tien vrouwen willen de boeren kennismaken tijdens de speeddate?

Yvon Jaspers: “Het wordt weer een prachtige serie waarin je alles kan verwachten. Ontluikende liefdes, zenuwen, plezier, tranen van verdriet en tranen van intens geluk. Je kan genieten van nieuwe landen en zeker van bijzondere mensen. Het heeft een exotisch tintje en tegelijk voelt het zo vertrouwd. Uiteindelijk gaat het om de liefde tussen twee mensen. Dat is in Nederland niet anders dan in Canada of Texas. De hunkering ernaar is misschien nog net een tikkie meer. De boeren hebben er zo lang naar uitgekeken!”

Serie Boer zoekt Vrouw InternationaalBoer zoekt Vrouw Internationaal kent in totaal 12 uitzendingen (inclusief de voorsteluitzending van augustus jl.) , de laatste is op zondag 23 april. Zaterdag 13 mei wordt het seizoen traditioneel afgesloten met de Boer zoekt Vrouw Afterparty. Meer informatie hierover volgt later op de website kro-ncrv.nl/boerzoektvrouw.

Meer informatie

Birgit Jansen

Programma

Boer zoekt vrouw

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880