Persbericht

Boer zoekt Vrouw Internationaal: boeren op dagdate

Datum: 26 feb 2017 om 20:20

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman en David steeds meer contact met de vrouwen. Wie springt eruit? Met wie hebben ze de grootste klik?  Zit de liefde van hun leven ertussen? Dit is ook de kans voor de vrouwen om de boer een momentje voor zichzelf te hebben. Is de boer nog steeds zo leuk? Aan het eind van de dag beslissen de boeren welke drie vrouwen ze uitnodigen om te komen logeren. Wie stappen in het vliegtuig om een weekje mee te draaien in het leven van de boer?

Tijdens de dagdate ondernemen de boer en zijn vrouwen een activiteit. Maar natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en goede gesprekken. Boer Olke zwiert met zijn vrouwen over het ijs, Herman gaat paarden mennen, Riks speelt oud-Hollandse spellen, David fungeert als boetseermodel en boer Marc en zijn dames maken een vlot van bamboe.

Aan het eind van de dag stelt Yvon Jaspers de allesbeslissende vraag: welke vrouwen mogen komen logeren in Frankrijk, Zambia, Canada, Roemenië en Texas?

De dagdates zijn te zien in Boer zoekt Vrouw Internationaal van zondag 26 februari om 20.20 uur bij de KRO-NCRV op NPO 1.

Meer informatie

Birgit Jansen

Programma

Boer zoekt vrouw

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880