Boer zoekt Vrouw Internationaal: moment van de waarheid voor David

Datum: 16 apr 2017 om 20:20

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop. David trekt zich terug, maakt een lange wandeling om na te denken. Susanne en Mara zijn stik nerveus. Ligt hun toekomst in Roemenië? David spreekt zich uit. Heeft deze boer zijn vrouw gevonden?

Olke moest vorige week afscheid nemen van Alberdien en toen bleek Sandra opeens last te hebben van plankenkoorts. Verwarrend voor Olke: “Ik ben verrast. De hele week was ze aardig en lief. Ik moet nog even bijkomen van de terughoudendheid van Sandra, hier had ik niet op gerekend”, laat hij weten. Sandra probeert haar blokkade te verklaren. Ze neemt even afstand. Gaat ze wel mee op citytrip? Van Olke hoeft dat alleen als ze er serieus voor gaat…

Marc en Annekim gaan op ‘citytrip’ in de wilde natuur van Zambia. Olifanten, krokodillen en neushoorns spotten, er samen tussenuit. Tijd voor elkaar. En met z’n tweetjes een tent opzetten is ook voor hen de ultieme relatietest.

In Canada ontdekken Riks en Marit meer van het land en van elkaar. Riks worstelt met zijn gevoel. Groeien ze tijdens deze dagen meer naar elkaar toe?

Herman en Fleur zijn voor het eerst met een geliefde op vakantie. Samen op stap naar een Frans kasteel in de Loire. “Bedankt dat je naar me toe gekomen bent”, zegt Herman tegen Fleur “Ik wil dit nooit meer stuk laten lopen”.

Boer zoekt Vrouw Internationaal, zondag 16 april, 20.20 uur NPO 1.

Meer informatie

Birgit Jansen

Programma

Boer zoekt vrouw

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880