Persbericht

Boer zoekt Vrouw Internationaal: Yvon en boeren praten na op de SS Rotterdam

Datum: 23 apr 2017 om 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal (2017) - Yvon Jaspers blikt met de boeren terug

Yvon Jaspers ontvangt in de uitzending van zondag 23 april de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, Herman en David? Hebben de relaties stand gehouden ook al zitten er honderden, zo niet duizenden kilometers tussen de geliefden? En wat heeft Boer zoekt Vrouw Internationaal hen gebracht?

In de uitzending van vorige week zagen we dat de citytrips van boer Marc en Herman bol stonden van de liefde. Gebrek aan verliefdheid zorgde voor een verdrietig einde bij de vakantie van boer Riks en Marit. In deze uitzending is de afloop van de citytrips van boer Olke en David te zien.

Olke en Sandra zijn op vakantie in Fort Worth, maar van een vonk lijkt voorlopig nog geen sprake. Sandra: “Ik vind Olke nog steeds heel erg leuk. Ik kan met hem lachen, hij heeft humor. Hoe hij in het leven staat, dat maakt hem nog steeds een charmante man.” Ook Olke heeft een leuke tijd: “Je kunt met Sandra hele leuke dingen doen, heel gezellig. En dan denk je: wat een leuke vlotte vrouw ben je toch. Ze heeft het naar haar zin. Komt dat door haar feelings of zit ze zo in elkaar?”, vraagt hij zich hardop af. Tijd voor Sandra om Olke duidelijkheid te geven over haar gevoelens voor hem…

In Roemenië bezoeken boer David en Mara eerst het kasteel van Dracula voordat ze de bergen ingaan. “Het voelt fantastisch. Lekker lachen, leuke dingen doen. Ik heb steeds meer kriebels”, aldus een gelukkige boer David.

Boer zoekt Vrouw Internationaal, zondag 23 april, 20.20 uur op NPO 1

Meer informatie

Birgit Jansen

Programma

Boer zoekt vrouw

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880