Rundfunk is terug met een gloednieuw verhaal. In de achtdelige komedieserie Rundfunk: Duco en Roy worden de talentloze Duco en Roy gevolgd in het najagen van hun ultieme droom: de schijnwerpers van de roem. Met bijdragen van bekende gezichten zoals Georgina Verbaan, Paul de Leeuw en Eva Jinek, die zichzelf vertolken, belooft de serie een humoristische en absurdistische parodie te zijn op de wereld van acteurs en de film- en entertainmentindustrie. Mark your calenders - Rundfunk: Duco en Roy begint zijn avontuur op zondag 3 december bij KRO-NCRV op NPO 3.

In Rundfunk: Duco en Roy willen de talentloze acteurs Duco en Roy maar één ding: doorbreken en eeuwige roem. Hun louche huisbaas heeft de huur weer eens opgekrikt, de kneuterige amateurvereniging waar ze acteren levert geld noch roem op en castingdirectors en toneelscholen nemen hen niet serieus. Hoog tijd om nóg harder aan de weg te timmeren. Ook al komen ze op alle fronten talent tekort, aan doorzettingsvermogen schort het niet. De lompe en onvoorspelbare keuzes die ze op weg naar succes maken brengt hen in de meest absurde, krankzinnige en hilarische situaties. 

Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde vertolken de rollen van de hoofdpersonages Duco en Roy. Verder spelen onder anderen Georgina Verbaan, Jim Bakkum, Paul de Leeuw, Ruben van der Meer en Eva Jinek mee als zichzelf. De regie van Rundfunk: Duco en Roy is handen van Peter van de Witte in co-regie met Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde. De serie wordt geproduceerd door NL Film in samenwerking met KRO-NCRV.

Rundfunk: Duco & Roy, vanaf zondag 3 december bij KRO-NCRV op NPO 3 en NPO Start.

Meer informatie

Eva Reitsma

Programma

Rundfunk: Duco en Roy

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880