Persbericht

Een huis vol - aflevering 8

Datum: 25 aug 2021 om 19:00

Het is Vaderdag in huize Buddenbruck, een uitgelezen moment om vader Rob eens even flink in het zonnetje te zetten. Thaila bereid met de kinderen een heerlijk ontbijt op bed voor, maar dit gaat niet helemaal van een leien dakje…

In Bathmen wordt er geklust op de kamer van de vierling. Hun kledingkast is namelijk veel te klein geworden en dus wordt het tijd voor een nieuwe. Een drukke dag voor Alex, want tussen al het klussen door moet hij ook op pad om zijn eerste Coronavaccinatie te halen.

Cynthia Cudogham heeft na haar miskraam een paar pittige maanden gehad. Iven en de kinderen besluiten dat het tijd wordt om haar eens even te verwennen. Met een smoesje wordt ze middels een mooie fietstocht naar haar favoriete restaurant gelokt om romantisch met Iven te dineren.

Bij de familie Jelies staat vandaag hun favoriete hobby op het programma; voetbal! Aida, Jantine, Albertine en Harrie hebben een voetbaldag bij hun clubje. Moeder Janneke kan het niet laten om even te gaan kijken want zij mist haar sport behoorlijk, nu ze zwanger is.  

Een huis vol, woensdag 25 augustus om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meer informatie

Grace van de Klundert

Programma

Een huis vol

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880