Hoe is het nu met de boeren van Boer zoekt Vrouw?

Datum: 22 mrt 2015 om 20:20

Welke stellen zijn nog bij elkaar? Voor wie is de zoektocht naar de liefde nog niet ten einde? In de uitzending van het KRO-programma Boer zoekt Vrouw van zondag 22 maart (20.20 uur, NPO 1) ontvangt Yvon Jaspers alle tien de boeren, en hun eventuele vrouwen, op een kasteel in Wassenaar. Ze blikt terug op hun Boer zoekt Vrouw-avontuur. Hebben ze de liefde gevonden?

Hoe is het nu met boer Theo & Nancy? Is Nancy inmiddels wat meer overtuigd van haar gevoel voor Theo? Durven ze zich een stel te noemen?

Hoe gelukkig zijn boerin Bertie & Esther? Hoe is het voor Esther om voor het eerst een relatie met een vrouw te hebben? Hoe verklaart Bertie achteraf de moeizame logeerweek?

Hebben boer Geert & Hetty de stormen van de media doorstaan? Hebben ze elkaar inmiddels echt leren kennen? En hoe is het om op deze leeftijd nog de liefde te vinden?

Hoe is het met boer Tom & Rimke gegaan sinds de citytrip? Zijn de vlinders er nog? Hoe zien ze hun toekomst samen?

En stralen boer Jan & Rianne nog steeds zo? Is Rianne inmiddels helemaal thuis op de schapenboerderij op Texel? Heeft Jan de zorgzame, lieve vriendin gevonden waar hij naar op zoek was?

Met deze vijf boeren praat Yvon ook over de vele ophef die er is geweest dit seizoen. De boeren hadden veel aandacht van de pers en iedereen leek een mening over ze te hebben. Hoe hebben de boeren dit zelf ervaren?

Ook de vijf boeren die in Boer zoekt Vrouw: de webserie zijn gevolgd komen naar de reünie. Hoe is hun zoektocht verlopen? Vond boer Gert-Jan, die in de eerste uitzending zijn twee briefschrijfsters op bezoek kreeg, bij een van hen de liefde? Heeft boer Leo, die zes jaar geleden zijn vrouw verloor, zijn hart kunnen geven aan een van de 48 dames die hem schreven? Heeft Mario nu echt zijn best gedaan? En Willem? Was hij snel zijn teleurstelling te boven dat hij ‘maar’ 56 brieven had? Heeft hij naar zijn zoontjes geluisterd die “het niks vonden tegenvallen”? En tot slot de onzekere boer Janko die zichzelf niet knap genoeg vond en te verlegen. Hij werd in de theetuin verrast met zijn briefschrijfsters. Zat zijn droomvrouw ertussen? Is zijn missie geslaagd?

Website Boer zoekt Vrouw
Direct na de reünie-uitzending kunnen kijkers op de website kro.nl/boerzoektvrouw vragen insturen voor de boeren die ze dan in de loop van de week beantwoorden. Ook is online een filmpje te zien waaruit blijkt hoe goed de boeren en hun vrouwen elkaar kennen.

Boer zoekt Vrouw, zondag 22 maart, 20.20 uur, NPO 1

Meer informatie

Birgit Jansen

Programma

Boer zoekt vrouw

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880