Wie volgt acteur én jongste winnaar ooit Joes Brauers op en mag zich deze zomer de slimste noemen? Maandag 22 juli start bij KRO-NCRV alweer het 24e seizoen van De slimste mens, het voorlaatste seizoen met presentator Philip Freriks en alwetend jurylid Maarten van Rossem. Onder leiding van het duo gaan 27 frisse namen de strijd aan om de eretitel.

Kandidaten seizoen 24 
Terwijl de sportzomer in volle gang is, biedt De slimste mens tijdens de Olympische spelen de vermakelijke en uitdagende ontsnapping voor wie even genoeg heeft van sport op televisie. Herman van der Zandt, presentator en tevens opvolger van Philip, bijt het spits af, samen met acteur Appie Mussa en zangeres Fay Lovsky. Andere namen die vandaag bekend zijn gemaakt zijn kamerlid Habtamu de Hoop, programmamaker Nicolaas Veul, presentator Max Terpstra, nieuwslezers Pepijn Crone en Afke Boven, klimaatactivist Hannah Prins, acteur Khalid Alterch alias rapper ICE en schrijfster Sacha Bronwasser. 

De slimste mens wordt geproduceerd door Mediawan Skyhigh in samenwerking met KRO-NCRV. De gehele kandidatenlijst is te vinden op de website van KRO-NCRV.    

De slimste mens, vanaf maandag 22 juli iedere werkdag om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meer informatie

Lisa Fluttert

Programma

De slimste mens

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880