Persbericht

KRO Puberruil Zapp VIPZ: Fotomodel Yves ruilt met de Friese Teade

Datum: 1 jan 2015 om 17:30

De nuchtere Teade is de zoon van Wout Zijlstra, de sterkste man van Nederland, en woont in het Friese Folsgare. Hij ruilt in KRO Puberruil Zapp VIPZ (donderdag 1 januari, 17.30 uur, NPO 3) met acteertalent Yves uit Voorburg. Zijn vader, Gideon Springer, is te zien is in de Zapp serie Brugklas.

De modebewuste Yves woont met zijn ouders en zus Gigi in een rijtjeswoning in Voorburg. Het hele gezin staat graag in de spotlights. Zijn vader kennen we als conciërge Gerrit Veldt uit de mega populaire jeugdserie Brugklas van Zapp. Ieder gezinslid werkt als acteur en model en ze komen  regelmatig gezamenlijk voorbij in nationale en internationale commercials. Fotoshoots en rollen in videoclips staan ook vetgedrukt op Yves’ curriculum vitae, hij is te zien in de videoclip Verliefd van Bart Boonstra. De stralende Yves vindt zijn werk super leuk en droomt ervan om later een groot acteur te worden. Ook is Yves een artistiek talent, hij maakt kunstwerken op verzoek en heeft thuis de schutting en slaapkamer voorzien van een kleurrijke verf.

De nuchtere Teade woont met zijn ouders, broer Wout Jr. en zus Katinka in het Friese Folgare in een woonboerderij met een groot weiland. In de boerderij is op de begane grond een gigantisch krachthonk met allerlei soorten toestellen. Deze sportieve familie heeft deze faciliteiten niet voor niets aan huis. Vader Wout Zijlstra is namelijk een van de succesvolste sterkste mannen van Nederland. Deze krachtpatser heeft aan wel honderden wedstrijden meegedaan. Tegenwoordig is Wout niet alleen druk met zijn eigen lichaam, maar coacht en traint hij andere spierbundels om net zo groot en sterk te worden als hij. Zoon Teade wil later zelfs groter worden dan zijn vader. Om dit te bereiken is hij minimaal acht uur per week met sport bezig, zo staat hij op de schaatsbaan, gooit hij geregeld met kogels of verlegt hij zijn grenzen in het krachthonk.

Hoe is het voor Teade om zo in de belangstelling te staan? En is hij creatief met graffiti? Hoe vindt Yves het leven op het platteland? Heeft hij hard genoeg getraind om Wout te verslaan tijdens de opdracht?

Kijk donderdag 1 januari naar KRO Puberruil Zapp VIPZ om 17.30 uur op NPO 3.

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880