Spoorloos: Zoektocht naar biologische ouders

Datum: 30 sep 2019 om 21:15

Floortje was nog geen 3 maanden oud toen ze geadopteerd werd en haar geboorteland Chili verruilde voor Nederland. Op Floortje haar 21ste reisde zij samen met haar adoptieouders en broers door Chili, maar de behoefte om haar biologische familie op te zoeken had ze toen nog niet.

Dat veranderde toen haar zoon geboren werd en Floortje ervaarde hoe het voelt om een bloedband te hebben. Na een moeilijke periode is ze er nu aan toe om haar biologische familie te ontmoeten en dus reist Derk naar Chili om deze voor haar op te zoeken.

Tobias is op zoek naar zijn biologische vader. Zijn moeder leert 31 jaar geleden, tijdens het stappen in Amsterdam, een leuke Spanjaard kennen. Na een gezellig nachtje samen is hij 's ochtends op het vliegtuig gestapt naar huis, hij woonde toen Frankrijk.

Het nieuws van de zwangerschap en de geboorte van Tobias bereikt hem wel, maar hij verbreekt het contact. Tobias’ moeder heeft haar zoon alleen opgevoed. Vier jaar geleden is ze overleden en nu voelt Tobias een sterkere behoefte en nieuwsgierigheid om zijn vader te leren kennen.

Spoorloos, maandag 30 september om 21.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meer informatie

Michel Boll

Programma

Spoorloos

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880