Presentatrice Anita Witzier haalt met twee vakgenoten herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. De één heeft z’n sporen al lang verdiend, terwijl de ander nog aan de start staat van zo’n carrière. Wat hen bindt is de liefde voor het vak. Waar keken deze twee generaties TV Toppers als kind naar, door wie werden ze geïnspireerd en waardoor waren ze tot tranen toe geroerd? We horen hun verhalen en zien de fragmenten die ze graag nog één keer met ons willen delen. 

Dit keer zijn Albert Verlinde en Buddy Vedder te gast en vertellen zij hun mooiste verhalen! Deze TV Toppers schelen weliswaar 34 jaar in leeftijd maar komen elkaar om de haverklap tegen in de wereld van televisie en theater. Albert heeft na 15 jaar presenteren van RTL Boulevard, de leiding gekregen over de grootste musicalproducent van Nederland. Buddy is pas 25 maar heeft al een cv waar menig maker jaloers op is. Dat gaat van zijn grote liefde musicals tot het presenteren van het Junior Songfestival en van GTST tot het winnen van Wie is de Mol? Zij laten elkaar en natuurlijk ons hun mooiste tv-fragmenten zien.

En het vaste kijkerspanel, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde professionele grappenmakers Richard Groenendijk, Soundos el Ahmadi, Noortje Veldhuizen en Glodi Lugungu, die kijkt elke aflevering vanuit hun gezamenlijke huiskamer gezellig mee.

TV-Toppers, zaterdag 18 juli om 20.30 uur op NPO 1.

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880