Presentatrice Anita Witzier haalt met twee vakgenoten herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. De één heeft z’n sporen al lang verdiend, terwijl de ander nog aan de start staat van zo’n carrière. Wat hen bindt is de liefde voor het vak. Waar keken deze twee generaties TV Toppers als kind naar, door wie werden ze geïnspireerd en waardoor waren ze tot tranen toe geroerd? We horen hun verhalen en zien de fragmenten die ze graag nog één keer met ons willen delen.

Vanavond zijn multitalenten Gerard Joling en Marlijn Weerdenburg bij Anita te gast. Zingen op een podium met publiek is wat ze beide het liefst doen. Ze delen een gezamenlijke passie voor muziek. Hij brak door toen hij als klein jochie deelnam aan de Soundmixshow en voor haar was dit hét programma waardoor ze zelf besloot te gaan zingen. Gerard Joling reisde de hele wereld over en presenteerde verschillende programma’s. Marlijn brak door als actrice in Danni Lowinski maar laat nu zien dat ze ook kan presenteren en zingen. Welke fragmenten uit het omroeparchief willen Gerard en Marlijn graag terugzien? Je ziet het vanavond in TV-Toppers.

En het vaste kijkerspanel, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde professionele grappenmakers Richard Groenendijk, Soundos el Ahmadi, Noortje Veldhuizen en Glodi Lugungu, die kijkt elke aflevering vanuit hun gezamenlijke huiskamer gezellig mee.

TV-Toppers, zaterdag 25 juli om 20.30 uur op NPO 1.

 

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880