Presentatrice Anita Witzier haalt met twee vakgenoten herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. De één heeft z’n sporen al lang verdiend, terwijl de ander nog aan de start staat van zo’n carrière. Wat hen bindt is de liefde voor het vak. Waar keken deze twee generaties TV Toppers als kind naar, door wie werden ze geïnspireerd en waardoor waren ze tot tranen toe geroerd? We horen hun verhalen en zien de fragmenten die ze graag nog één keer met ons willen delen.

Televisiepresentatrice Astrid Joosten heeft al tientallen titels op haar naam staan. Ze begon als omroepster en is inmiddels niet meer weg te denken van televisie.  Ze noemt zichzelf een studiodier en presenteert al sinds 1991 de kennisquiz 2 voor 12. Filemon Wesselink is Astrids collega bij BNNVARA. Hij gaat liever als verslaggever met een camera op pad en werd bekend door het programma Spuiten en Slikken. De programmamakers laten in TV-Toppers zien welke fragmenten uit het omroeparchief veel indruk op ze hebben gemaakt.

En het vaste kijkerspanel, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde professionele grappenmakers Richard Groenendijk, Soundos el Ahmadi, Noortje Veldhuizen en Glodi Lugungu, die kijkt elke aflevering vanuit hun gezamenlijke huiskamer gezellig mee.

TV-Toppers, zaterdag 22 augustus om 20.30 uur op NPO 1.

 

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880