Persbericht

Yvon Jaspers bezoekt oud-deelnemers in vier afleveringen Boer zoekt Vrouw Special

Datum: 17 mei 2020 om 20:20

Ruim 15 jaar geleden was de eerste serie Boer zoekt Vrouw te zien. Inmiddels zijn we 55 logeerweken, meer dan 75 baby’s en vele huwelijken verder. Sommige boeren duiken regelmatig op in de media, maar velen zien we zelden terug. Yvon Jaspers is erg benieuwd hoe het nu met ze gaat. Hoe kijken zij terug op hun zoektocht? Is de liefde nog altijd in hun leven? En hoe gaat het nu met hen in deze rare tijden? Dat is te zien in vier afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special, vanaf zondag 17 mei om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Yvon: “Met de meeste boeren heb ik contact gehouden. We zien elkaar op feestjes, reünies en soms bij opnames van Onze boerderij. Maar het is lang geleden dat ik bij hen het erf ben opgereden. Sommigen hebben inmiddels al kinderen op de middelbare school, anderen zijn geen boer meer, maar vaak is het leven sinds Boer zoekt Vrouw compleet veranderd. De boeren voelen voor mij een beetje als familie. Ik verheug me erop bij een aantal, weliswaar op 1,5 meter afstand, als vanouds op de koffie te gaan om te horen hoe het nu met ze is!” 

Zo gaat Yvon terug naar boer Henk (seizoen 6) die bij Fiona de ware liefde vond. Inmiddels hebben ze drie kinderen. En naar boer Jan (seizoen 3) in Friesland, die het tijdens de logeerweek niet meer zag zitten en eenzaam zijn weiland in banjerde maar later gelukkig werd met Pauline. En wat heeft het leven boer Aad (2012) gebracht? 

Boer zoekt Vrouw Special, vanaf zondag 17 mei, 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1

Meer informatie

Birgit Jansen

Programma

Boer zoekt vrouw

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880