In de nieuwe YouTube serie 1 jaar later: het begin interviewen we vijf jonge talenten die het willen gaan maken. We praten over hun dromen en doelen, wat ze zouden willen veranderen en waar ze in willen groeien. Volgend jaar nemen we hetzelfde interview af, om zo de antwoorden van het jaar daarvoor te kunnen vergelijken en te zien hoe ze zijn gegroeid ten opzichte van het jaar daarvoor.

1 jaar later: het begin met Leafs

Leafs

Leafs (18), echte naam Jahmil Dapaloe, was vijftien jaar toen hij zijn eerste video Race op YouTube zette. Nadat hij een contract tekende bij hiphoplabel Noah’s Ark, belandde zijn carrière in een stroomversnelling. Hij bracht meerdere ep’s uit, ging samenwerkingen aan met Ronnie Flex en Bokoesam en het aantal Instagram-volgers steeg razendsnel. Hij realiseert zich echter dat zijn fans continu nieuwe muziek van hem willen. Hoelang kan hij met deze druk omgaan?Bekijk hier zijn interview

Boaz van Boggelen in 1 jaar later: het begin

Boaz

Boaz van Boggelen is een bekende Nederlandse YouTuber met meer dan vierhonderdduizend abonnees. Hij begon in mei 2016 met zijn allereerste filmpje. Hij rijdt in dure auto’s, verblijft langdurig in trampolinehallen, springt van bruggen en andere objecten én gaat met Enzo Knol, een van zijn beste vrienden, regelmatig op wintersportvakantie. Maar hoe lang blijft Boaz een YouTuber? En mocht hij ooit stoppen, waar zal zijn enthousiasme hem dan heen brengen?

Bekijk hier zijn interview

S10 in 1 jaar later: het begin

S10

Op haar zestiende maakte S10 (20), echte naam Stien den Hollander, de ep Antipsychotica. Door deze indrukwekkende ep, waarin ze haar psychische problemen en opnames in klinieken niet schuwt, tekende ze een contract bij hiphoplabel Noah’s Ark. Het afgelopen jaar bracht ze haar debuutalbum Snowsniper uit, waarop ze samenwerkte met grote artiesten als Kraantje Pappie, én won ze een Edison in de categorie Best alternative. Ze wil echter meer dan alleen muziek maken, ze wil uiteindelijk het liefst jongeren kunnen helpen. Kan ze die droom waarmaken?

Bekijk hier haar interview

Shahine el Hamus in 1 jaar later: het begin

Shahin

Shahine El-Hamus (20) is een Nederlandse acteur. Hij groeide op in Amsterdam in een gescheiden gezin, als zoon van de bekende acteur Sabri Saad El-Hamus, samen met broer en zus. Op zijn dertiende kreeg hij zijn eerste rol in de afstudeerfilm Gods Lam en speelde hij de zoon van zijn eigen vader. Enkele jaren later werd hij gevraagd om de hoofdrol te vertolken in de verfilming van de bestseller van Mano Bouzamour, de belofte van Pisa. Hoe is in het afgelopen jaar zijn leven door het succes veranderd? En denkt hij dat hij dit succes kan vasthouden?

Bekijk hier zijn interview

Lisanne de Witte in 1 jaar later: het begin

Lisanne

Lisanne de Witte (27) leeft een topsportleven als atlete, waarin ze elke week van haar coach een schema krijgt met hoe haar dagen, en ook de weekenden, eruitzien. Het afgelopen jaar won ze een medaille op het NK Indoor én werd ze geplaatst voor de Olympische Spelen. Maar afgelopen zomer raakte ze flink geblesseerd aan haar hamstring, vloog ze in november tijdens het WK in Doha in de halve finale eruit én werden diezelfde Olympische Spelen deze zomer vanwege corona een jaar uitgesteld. Hoe gaat ze om met deze uitersten?

Bekijk hier haar interview