In de nieuwe podcast Allemaal Familie van KRO-NCRV en NPO Radio 5 leert Bert Kranenbarg een bekende Nederlandse artiest beter kennen door de ogen van een naast familielid. In twee seizoenen van elk zes afleveringen leer je elke aflevering bekende artiesten vanuit een uniek perspectief beter kennen. 

Het zijn allemaal artiesten die je kent door hun muziek, maar wat weten we nou echt over ze? Hoe gaat of ging het leven eraan toe buiten de schijnwerpers? Via de verhalen van familieleden krijgen we antwoord op deze brandende vragen.

Trailer Allemaal Familie

Deze browser wordt door Spotify helaas niet ondersteund. Probeer het in een andere browser of download Spotify voor desktop.

Hoe is het om een kind te zijn van een bekende Nederlander?

Elisah Baijens vertelt in de eerste aflevering over haar wereldberoemde moeder Liesbeth List. Zo zegt ze over haar moeder: Ik zag mijn moeder niet als Liesbeth List, ze was gewoon mijn moeder. Als ze haar pruik niet op had, leek ze niet eens op Liesbeth List. 

In de andere afleveringen hoor je de zoon van Herman Brood over zijn vader, die soms meer een broer voor hem was. Je hoort de moeder van Trijntje en Tjeerd Oosterhuis over haar kinderen, die al op jongen leeftijd hun dromen najoegen. De zoon van Willy Alberti neemt je mee naar zijn omvangrijke archief waar hij bijna alle muziek van zijn vader heeft staan.

Van Ine Kuhr leren we dat het zangtalent niet alleen door de aderen van Lenny stroomt. En de zoon van Wim Kerkhof, van de Amazing Stroopwafels, weet alles maar dan ook echt alles over de band van zijn vader!

De podcast Allemaal Familie seizoen 1 is vanaf 6 juli 2021 wekelijks te beluisteren bij NPO Radio 5 en KRO-NCRV.