Een verjaardag moet voor elk kind een feestje zijn. Maar wat als daar thuis geen geld voor is? KRO-NCRV presentatoren komen in actie tijdens het initiatief Lief gebaar. Bert Kranenbarg doet verslag van alle acties. 

Spin in het web

De radio-uitzending van BertOp5 zal hét episch centrum zijn tijdens Lief gebaar, waarbij er iedere dag tijdens de rubriek ‘De Laatste Ronde’ terug zal worden geblikt op de voortgang van alle acties van Bert’s KRO-NCRV-collega's. Wat is er allemaal gebeurd en wat hebben de acties opgeleverd? Bert Kranenbarg: 'Tijdens Lief gebaar is BertOp5 de spin in het web. Ik doe verslag van alle acties.' 
 

Speciale uitzendingen

  • Op 2 april wordt Lief gebaar uitgebreid afgetrapt. 
  • Op 9 april zendt BertOp5 live uit vanuit het hoofdkantoor van Stichting Jarige Job waarbij er verslag wordt gedaan van het inpakken van verjaardagsboxen door personeel van KRO-NCRV.
  • Op 15 april wordt Lief gebaar samengevat. Er wordt bekend gemaakt hoeveel verjaardagsboxen er zijn ingezameld en er schuiven speciale gasten aan.
     
    Op de hoogte blijven? BertOp5 hoor je elke maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 op NPO Radio 5. Het initiatief Lief gebaar 2024 duurt van 2 tot en met 15 april.
twee gouden ballonnen

Lief gebaar 2024

Bekijk meer acties van presentatoren

/presentatoren-in-actie