Heb je zin in de Chinees-Indische keuken? Onze BinnensteBuiten chef Ramon Brugman deelt heerlijke gerechten uit deze keuken. Zo zet jij in een mum van tijd een compleet Chinees-Indisch menu op tafel. Lekker en voordelig!

Overheerlijke Foe Yong Hai met zelfgemaakte atjar

Chef-kok Ramon Brugman maakt een overheerlijke Foe Yong Hai. Een gerecht waar hij als kleine jongen ontzettend dol op was. Om het helemaal af te maken maakt hij er zelf atjar bij.

Overheerlijke Foe Yong Hai met zelfgemaakte atjar

Babi Ketjap en Nasi Goreng

Zin in heerlijke babi ketjap met nasi goreng? Maak dan dit recept! 

Babi Ketjap en Nasi Goreng

Tjap tjoy met kip en salade van pittige komkommer

Tjap tjoy is een Chinees groentegerecht wat in het Kantonees gemengde (tjap) groente (tjoy) betekent. Ramon maakt ‘m met kip, maar vegetarisch kan natuurlijk ook.

tjap tjoy wortel ramon brugman recept

Indonesische sajoer tahoe met rijst en telor ketjap

Zin in een lekker menu zonder vlees? Maak dan sajoer tahoe met telor ketjap.

 

Indonesische sajoer tahoe met rijst en telor ketjap

Meer van dit soort handige menu's?

Schrijf je dan in voor de Eerlijker eten nieuwsbrief.

lekkere track ramon brugman gijs staverman patat