Sta je op het punt een lange autorit te maken, te luieren op het strand of te genieten in de tuin of op je balkon? Maak deze momenten nog mooier met onze selectie van boeiende podcasts voor 't hele gezin! Zoals onthullende feiten met Rampvlucht of een spannend avontuur voor alle leeftijden met Missie Voelspriet.

15 jaar College Tour: alle hoogtepunten op een rij

College Tour bestaat 15 jaar! Een mooi moment om samen met presentator Twan Huys terug te blikken op de meest spraakmakende gasten. Beleef opnieuw de inspirerende gesprekken met onder andere Louis van Gaal, Bill Gates of Robbie Williams. Jij zit op de eerste rij, samen met de studenten die de meest prangende vragen stellen.

Missie Voelspriet | Beestenbrigade: ga op avontuur

Voor luisteraars van alle leeftijden: bereid je voor op een avontuur met de podcast Missie Voelspriet Beestenbrigade van Zappelin! Sluit je aan bij het team en ga op spannende missies om het dierenrijk te ontdekken. Leer alles over fascinerende beesten, van schattige konijnen tot krachtige olifanten. Start vandaag nog jouw avontuurlijke ontdekkingsreis!

Ga samen met Rampvlucht op zoek naar de waarheid

Na de Bijlmerramp op 4 oktober 1992 startte een enorme journalistieke zoektocht naar de mysterieuze vliegtuigramp. In Rampvlucht, de podcast wordt dertig jaar later deze zoektocht gereconstrueerd. De crash is namelijk meteen door mysterie omgeven. Wat zat er in dat vliegtuig en hoe heeft het daar kunnen neerstorten? De journalisten in deze podcast brachten de wegkijkende overheid en hun systemisch falen aan het daglicht. Waarom werden ze tegen gewerkt? Wat waren de belangen? En in welk web raakten ze verstrikt in hun zoektocht naar de waarheid? Stap in een wereld van mysterie, drama en menselijke veerkracht.

De Verhoorkamer: adembenemend spannend

Stel je voor: je wordt aangehouden voor een moord die je niet gepleegd hebt. Denk je dat je dan ooit in staat zou zijn om tóch schuld te bekennen?  Vier mannen werden in 2004 mogelijk onterecht veroordeeld voor de moord op een jonge pompbediende in Warnsveld. Volgens deskundigen is een valse bekentenis afgelegd in deze zaak. In de podcastserie neemt Lot Buis je mee in haar onderzoek naar de valse bekentenis. Want wie doet dat nou, een moord bekennen die je niet hebt gepleegd? En komen valse bekentenissen vandaag de dag eigenlijk nog steeds voor? En… Zou dit jou ook kunnen overkomen?  Ervaar de adembenemende spanning, de onverwachte wendingen en de zoektocht naar gerechtigheid. Ontdek hoe de waarheid zich ontvouwt in De Verhoorkamer.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van nieuwe podcasts & meer?

Schrijf je dan in voor de KRO-NCRV nieuwsbrief

KRO-NCRV The passion hoofdrolspelers 2023