Hoe belandde Maarten van Rossem in een vechtpartij?

Inmiddels zit de vierde week van De slimste mens er al weer op. Wat deed Maarten in een 'alcoholische verwarring'? En wat is het voorlopig klassement. Lees het hier!

Vechtpartij

In een 'alcoholische verwarring' doe je soms vreemde dingen. Zo vertelt Maarten dat hij vroeger wel eens in een vechtpartij is beland. 

Nieuwe uitdagers

Ook deze week waren er weer nieuwe uitdagers. Dit waren: schrijfster Cindy Hoetmer, Youtuber Thomas Brok, cabaretier Thijs van de Meeberg, presentator Tim de Wit en Youtuber en presentator Quinty Misiedjan.

Het klassement

Martin Rombouts staat bovenaan in het klassement. Hij zat zeven afleveringen in De slimste mens en behaalde maar liefst zes keer de titel van De slimste van de dag! 

Klassement
Martin Rombouts

Media

Deze week was onder andere Youtuber Thomas Brok te gast bij De slimste mens. Hij vertelt over hoe hij in de mediawereld belandde. Hoe denkt Maarten eigenlijk over de media?

De slimste mens is dit seizoen elke maandag tot en met donderdag om 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1. 

De slimste mens app

Ook jij kunt jouw kennis testen met de vernieuwde De slimste mens app. Speel tegen je vrienden, onbekende slimmeriken of test jouw kennis in het singleplayerspel! 

De slimste mens - Maarten van Rossem en Philip Freriks

De Slimste Podcast

Elke donderdagavond staat er een nieuwe aflevering klaar van De Slimste Podcast aan het eind van een spetterende De slimste mens-week. Beluister hier de nieuwste aflevering.

De slimste podcast - De slimste mens

Lees ook