Wat gebeurde er in de derde week van De slimste mens?

De derde week van de slimste mens is alweer voorbij! Wie waren de nieuwe uitdagers? En hoe wordt Martin Rombouts toch iedere keer slimste van dag?

Nieuwe uitdagers

Deze week kwamen er drie nieuw uitdagers in het spel in De slimste mens. Dat waren weervrouw Marjon de Hond, cabaretier Boban Benjamin Braspenning en presentator Manuel Venderbos. Tegen de verwachting in wist Manuel in de finale op het laatste moment te winnen van VVD-lid Queeny Rajkowski, die vier keer meespeelde.

Maartens charmes 

De kijkersvraag van afgelopen aflevering was: 'Als ik op internet naar foto's van vroeger kijk denk ik: potverdorie Maarten, wat was je een lekker ding!' Is Maarten zich daarvan bewust? 

Martins voorbereiding op De slimste mens

Performer, schrijver en dichter Martin Rombouts is inmiddels al vijf keer de slimste van de dag geworden. Hoe doet hij dat toch? Martin verteld dat hij als voorbereiding van zijn deelname veel oefende in De slimste mens app. Hij speelde voornamelijk met één bepaalde gebruiker: Heleen21. 

De slimste mens is dit seizoen elke maandag tot en met donderdag om 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1. 

Speel jij al mee in de slimste mens app?

Ook jij kunt jouw kennis testen met de vernieuwde De slimste mens app. Speel tegen je vrienden, onbekende slimmeriken of test jouw kennis in het singleplayerspel! 

De slimste mens

Lees ook