Martin Rombouts is kandidaat bij De slimste mens. Zijn voorbereiding had te maken met véél oefenen en de geheimzinnige Heleen21. Maar wie is dit?

'Ik speelde midden in de nacht vier spelletjes tegelijkertijd tegen Heleen21.'

Martin Rombouts

In de laatste aflevering van De slimste mens werd Martin Rombouts voor de vijfde keer Winnaar van de dag. Maar hoe heeft hij dit voor elkaar gekregen? Ter voorbereiding op zijn deelname aan De slimste mens speelde Martin het spel in De slimste mens app. Daar trof hij een gepassioneerde tegenspeler: Heleen21. Martin: 'Ik voel een enorme band, terwijl je geen manier hebt om met elkaar te communiceren. Op een gegeven moment zat ik midden in de nacht vier spelletjes tegelijkertijd tegen Heleen21 te spelen.'

'Ik voel een enorme band.'

Martin Rombouts

Heleen21 was de perfecte tegenspeler voor Martin: 'Heleen21 was net iets beter dan ik, dus ook iemand om mij enorm aan op te trekken.' Nu is Martin op zoek naar Heleen21 om deze persoon te bedanken voor de goede voorbereiding.

Help ons om Heleen21 te vinden!

Eén probleem: hij weet niet wie Heleen21 is. Ben jij of ken jij Heleen21? Geef dit dan aan ons door, dan kunnen wij deze persoon in contact brengen met Martin. Je kunt contact met ons opnemen via onze socials of via de mail (online@kro-ncrv.nl). 

martin rombouts de slimste mens heleen21