In De slimste mens: All Stars strijden zestien oud-finalisten om de felbegeerde titel. Welke bekende gezichten doen mee aan dé ultieme kennisquiz?

Roelof de Vries 

De radio- en podcastmaker mocht in 2018 ‘De Slimste’ genoemd worden. In de finale versloeg hij schrijver Philip Huff en milieuactiviste Anne Fleur Dekker. Roelof leidde het klassement van top scores maar werd door Frank Heinen van de troon gestoten.  Nu doen ze beide mee aan het All Stars seizoen en is Roelof op zoek naar revanche.  

Andries Tunru 

Een vraag over Willeke Alberti betekende voor Andries het einde. Hij werd uitgeschakeld en verloor in de finale van Rob Kemps. De cabaretier is klaar voor een comeback, gaat het ‘m lukken?  

Roelof de Vries
Andries Tunru

Francis van Broekhuizen 

Ze werd beschreven als de lieveling van de show. Twee jaar geleden moest Francis genoegen nemen met brons. Een vraag over reuzenpanda’s deed haar de das om. Gaat het de operazangeres lukken om de felbegeerde titel te pakken?

Frank Heinen 

De journalist behaalde de hoogste score ooit in De slimste mens, maar ging met lege handen naar huis in het 19e seizoen. Hij sneuvelde bij een vraag over ‘burlen’, waardoor Jacob Derwig het seizoen won. Wordt Frank deze keer wel de aller slimste?

Francis van Broekhuizen
Frank Heinen

De slimste mens: All Stars 

Vanaf vrijdag 22 juli verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering van De slimste mens: All Stars. In de vijfdelige online serie strijden niet drie maar vier kandidaten per aflevering tegen elkaar. De winnaar van elke aflevering krijgt een plekje in de finale. Op vrijdag 19 augustus komt de finale-uitzending online en wordt duidelijk wie de allerslimste is. Onder andere Klaas Dijkhoff, Francis Broekhuizen en Stefano Keizers dingen mee naar de winst. 

De slimste mens: All Stars is vanaf vrijdag 22 juli elke week te zien op NPO Start. 

Meld je aan voor de slimste nieuwsbrief!

Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom De slimste mens en ontvang je de leukste quizzen!