In mei en juni gaan we de studio in voor alweer het 24e seizoen van De slimste mens! Voor meer informatie, bekijk hieronder de veelgestelde vragen. 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden voor een opname van De slimste mens?
Klik in het ticketsysteem op de gewenste datum en het door jou gewenste tijdstip. Vervolgens word je geleid naar een betalingssysteem waarmee je de betaling via iDeal kunt voldoen.

Hoeveel kost het om een opname bij te wonen?
Een toegangsticket kost €7,50 per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie en een lekkernij bij ontvangst, daarnaast ontvang je van ons een uniek De slimste mens-gadget. Met een ticket kun je één opname van De slimste mens bijwonen. Een bezoek aan onze studio duurt ca. 2 uur in totaal.

Kan ik ook twee opnames op één dag bijwonen?
Op één dag worden drie afleveringen opgenomen. Wanneer je graag twee opnames wilt bijwonen, raden we je aan om tickets te kopen voor de eerste twee opnames. Tussen de tweede en de derde (avond)opname zit namelijk een lange pauze en er zijn geen dinerfaciliteiten op de opnamelocatie.

Waarom kost het geld om een opname van De slimste mens bij te wonen?
Er is altijd veel vraag geweest naar publieksplekken bij De slimste mens. Bij voorgaande seizoenen verdeelden wij de plekken handmatig. Dit resulteerde in lange wachttijden voordat mensen die zich hadden aangemeld een bevestiging kregen en veel teleurgestelde reacties van mensen die geen plek hadden bemachtigd. Door te werken met een ticketsysteem krijgt iedereen een eerlijke kans en krijgen mensen die zich aanmelden ook direct een bevestiging.

Ik wil mijn ticket annuleren of wijzigen, kan dat?
Wil je je gekochte ticket wijzigen voor een ander opnamemoment? Mail dan naar deslimstemens@skyhightv.nl. Wanneer er nog plekken beschikbaar zijn, kunnen wij je verder helpen. Een ticket annuleren kan helaas niet.

Ik kan maximaal 4 kaarten toevoegen maar ik wil met meer mensen kopen, wat nu?
Om iedereen een eerlijke kans te geven, is er gekozen voor een maximumaantal tickets per bestelling. Je kunt eventueel wel een nieuwe bestelling maken.

Ik zit in een rolstoel of ben slecht ter been, wat nu?
Gebruikers van een rolstoel zijn van harte welkom in onze studio. Je kunt tijdens het bestelproces kiezen voor het speciale rolstoelticket. Dit is op basis van beschikbaarheid.

Als je graag met een rolstoel naar de studio komt, maar wel met hulp kunt plaatsnemen op de tribune, voldoet een standaard ticket. Vink dan de optie ‘ik ben mindervalide’ aan tijdens het bestelproces, dan nemen wij contact met je op voor meer informatie (waaronder speciale parkeergelegenheid).

In geval van beenletsel doen we ons best een zitplaats met meer beenruimte te vinden. Vink de optie ‘ik ben mindervalide’ aan tijdens het bestelproces, dan nemen wij contact met je op voor meer informatie (waaronder speciale parkeergelegenheid).