Paul Visser heeft deze zomer de harten gestolen van televisiekijkend Nederland toen hij Debbie om verkering vroeg in B&B Vol Liefde. Paul en Debbie waren de publiekslievelingen van het populaire datingprogramma. Wat weten we eigenlijk nog meer van Paul Visser?

B&B Vol Liefde 

In het populaire programma B&B Vol Liefde gaan vrijgezelle bed & breakfast-eigenaren op zoek naar de liefde. Paul Visser was na het zien van de oproep van B&B eigenaar Debbie meteen onder de indruk. Visser besloot zich aan te melden voor het programma. Met succes, want Visser werd door Debbie uitgenodigd in haar Spaanse B&B. Heel televisiekijkend Nederland heeft mee kunnen genieten van het liefdesavontuur van Paul en Debbie. Iedereen herinnert zich nog het moment dat Paul zijn Debbie om verkering vroeg. Ze zijn vanaf dat moment officieel een liefdeskoppel, maar ook de publiekslievelingen van het programma. 

Jachtmakelaar 

De inmiddels gepensioneerde De slimste mens kandidaat was vroeger scheepsbouwer. Later werd Visser jachtmakelaar- en taxateur. Tegenwoordig verblijft hij veel bij Debbie in het Catalaanse Sant Andreu del Terri en helpt hij mee in de B&B. 

Wil je niets missen van jouw favoriete kennisquiz?

Schrijf je dan in voor De slimste mens nieuwsbrief!

Philip Freriks en Maarten van Rossem in De slimste mens