Viel jouw Valentijnsdag dit jaar vies tegen? Zat je alleen thuis met een gebroken hart op de bank en voelde je je belabberd? Geen paniek, want na een jaar afwezigheid keert het Festival van het gebroken hart terug! Een festival zowel fysiek als op NPO Radio 2 waar luisteraars samen met Stefan Stasse op donderdag 10 maart alsnog samen het gebroken hart vieren.

De Staat van Stasse presenteert dit unieke evenement op donderdag 10 maart 2022 vanuit het stralende Zonnehuis in Amsterdam. Met elkaar omarmen we jouw liefdesverdriet tijdens dit live spektakel en waarschijnlijk weer jouw eerste festival, gepresenteerd door de winnaar van de Marconi Oeuvre Award, Stefan Stasse. Ook radio-dj Emmely de Wilt is onderdeel van de show. Natuurlijk kan je als luisteraar ook via de radio meegenieten.

Samen de liefde vieren

Liefdesverdriet is nog nooit zo mooi geweest en wie weet biedt deze dag jou misschien een beetje troost. We zijn ten slotte met elkaar. Met hartverscheurende muziek, cabaret, toevallige ontmoetingen en harde smart proberen we samen die draaikolk van liefdesverdriet te omarmen

De line-up van het Festival van het gebroken hart wordt in de komende weken bekend gemaakt. Kaarten voor dit evenement zijn alleen te winnen tijdens het radioprogramma De Staat van Stasse op NPO Radio 2. Te beluisteren van maandag tot en met donderdag van 20.00 tot 22.00 uur.

Festival van het gebroken hart, donderdag 10 maart van 19.30 t/m 22.30 uur live vanuit het Zonnehuis in Amsterdam en op NPO Radio 2 in het programma Wout2Day en de Staat van Stasse. De uitzending is ook live te bekijken op de NPO Radio 2 site.