De radiopresentatoren van KRO-NCRV komen in mei met het initiatief Lief gebaar in actie voor mensen in armoede in Nederland en ik (Stefan) doe ook mee. ‘In mijn programma De staat van Stasse deel ik straks misschien wel jouw lieve gebaar. Ik doe verslag van mijn radiocollega’s en hun lieve acties. Wat dacht je van Emmely de Wilt die menstruatieproducten inzamelt? Of Ivo van Breukelen die iemand meeneemt naar Post Malone. Je hoort het allemaal.' 

Stefan Stasse en Tim Daemen in De staat van Stasse
3 min 40 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Wat gebeurt er allemaal rond Lief gebaar? 

Stefan Stasse en Tim Daemen vertellen in een uitzending van De staat van Stasse wat er allemaal gebeurt rondom Lief gebaar.

Bekijk de video hieronder. 

Stefan Stasse en Tim Daemen in De staat van Stasse
4 min 53 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Update van Lieve gebaren 

Er is een hoop gebeurd in de afgelopen week. Bekijk de nieuwe video van Stefan Stasse en Tim Daemen hieronder voor een update. 

Stefan Stasse en Tim Daemen
3 min 52 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Wil je geld doneren aan gezinnen in armoede?

Ruim 800.000 mensen kunnen niet rondkomen. Dat kunnen we niet laten gebeuren. Wil jij ook afrekenen met armoede? Doneer dan aan het initiatief ‘Gewoon geld geven’ van Kansfonds. Met jouw donatie helpen zij gezinnen in armoede. Elke donatie is welkom.  

stefan met logo Lief gebaar

Wil jij ook graag iets doen voor een ander?

Maak een Lief gebaar 

Radiopresentatoren voor actie Lief gebaar

De staat van Stasse is elke maandag tot en met donderdag te beluisteren tussen 20:00 en 22:00 uur op NPO Radio 2.  Vanaf 1 mei hoor je alles over de actie Lief gebaar