De Marconi Oeuvre Award is dit jaar voor radiopresentator Stefan Stasse. De Staat van Stasse-presentator werd in de NPO Radio 2-studio door radio-icoon Peter van Bruggen met het heuglijke nieuws verrast. 

De jury

“Stefans unieke creativiteit is wat vele radiomakers inspireert: origineel zijn met inhoud, fantasie blijven gebruiken en de band met luisteraars uiterst serieus nemen. Absoluut een Marconi Oeuvre Award waardig!”, aldus de jury.

Als luisteraar stap je moeiteloos in een rijke reis waarin je je herkent en betrokken voelt.

Verder schrijft de Marconi-jury in haar rapport: “In al zijn programma’s staat Stefan in heel nauw contact met de luisteraar. Hij ziet dit als een hechte, loyale band en de basis voor het bestaan van zijn concepten. Het overbrengen van emotie is zijn passie; of dat nou ontroering, blijdschap, verwondering of een fascinatie is. Als luisteraar stap je moeiteloos in een rijke reis waarin je je herkent en betrokken voelt.”

De Staat van Stasse genomineerd voor de Gouden RadioRing

Stefan Stasse en zijn team van de Staat van Stasse zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing! Wil je De Staat van Stasse aan de overwinning helpen? Breng hier je stem uit!