Van donderdag 29 juli t/m zondag 8 augustus wordt de Westerkerk in Amsterdam verlicht en maken radioprogramma’s zoals De Wild in de middag, de Staat van Stasse en Volgspot een live-uitzending vanuit de kerk in hartje Amsterdam.

Dat de liefde voor iedereen is, is helaas nog altijd niet vanzelfsprekend. Daarom staan De Wild in de MiddagDe Staat van Stasse en Volgspot in het teken van diversiteit. Zo schuiven gasten als André van Duin en Gerard Joling aan en delen luisteraars hun liefdesverhalen. Ook is er livemuziek én de aftrap van de NPO Radio 2 Love List.

Love List

Op vrijdagavond 30 juli presenteren Wouter van der Goes en Frank van 't Hof vanaf 18.00 uur de NPO Radio 2 Love List. Een lijst met alleen maar nummers die te maken hebben met liefde. Liefdesliedjes, break-up songs of juist een ongemakkelijk liedje waar jij en je geliefde gewoon heel goed op gaan.

Volgspot

Bij Volgspot schuiven vrijdagavond André van Duin , Barrie Stevens (sinds de jaren’60 actief als danser, zanger, acteur en choreograaf) en Frank Houtappels (schrijver voor toneel, theater, film en tv) aan.

Uitzendingen vanuit de Westerkerk in Amsterdam

De Wild in de Middag hoor je donderdag 29 juli en vrijdag 30 juli tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit de Westerkerk op NPO Radio 2.

De Staat van Stasse hoor je donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur op NPO Radio 2.

Volgspot hoor je vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur op NPO Radio 5. 

De Westerkerk is elke werkdag geopend en vrij toegankelijk voor bezoekers tussen 11.00 en 15.00 uur.

Kijk de mooiste fragmenten terug

De Wild in de Middag en De Staat van Stasse zonden donderdag en vrijdag live uit vanuit de Westerkerk in hartje Amsterdam.