In aanloop naar het alweer vijftiende seizoen van Een huis vol blikken we terug op de eerdere avonturen van de families Buddenbruck, Cudogham, Jelies en Zeldenrust. Welke avonturen zijn de afgelopen maanden massaal teruggekeken door de kijker? We zetten ze voor je op een rijtje!

De familie Buddenbruck 

Het is even schrikken voor de familie Buddenbruck als de honden plotseling ontsnappen. Net terwijl Thaila op het punt staat om te vertrekken om inkopen te doen voor haar kapsalon glippen de honden er even tussenuit. Dat wordt rennen! 

 

Vier besparingstips van Rob en Thaila

Het is een lastige tijd, alles wordt duurder - ook voor de familie Buddenbruck. Rob en Thaila geven vier tips die je helpen om op de kleintjes te letten. 

Rob en Thaila Buddenbruck

De familie Cudogham

Pixie-Lien kreeg door de coronamaatregelen online haar middelbare schooladvies te horen. De familie is in tranen, want Pixie-Lien is het vierde kind van de Cudoghams dat naar het voortgezet onderwijs gaat. Ze zit middenin haar zoektocht naar een geschikte school en neemt samen met vader Iven een kijkje.

In het vijftiende seizoen, vanaf 25 december te zien op NPO 1, volgen we Pixie-Lien op haar nieuwe middelbare school. 

Bewuster leven met Cynthia en Iven Cudogham

Samen maken we de wereld van morgen. De familie Cudogham probeert ook een steentje aan bij te dragen aan een groenere wereld. Met een aantal tips laten ze zien hoe makkelijk het kan zijn. 

collage ehv square

Familie Jelies

Afgelopen seizoen was het groot feest bij de familie Jelies, want oudste dochter Jennie vierde haar zestiende verjaardag. Als kers op de taart mocht ze een groot Sweet Sixteen-feest organiseren voor vrienden en vriendinnen. 

Haar verjaardagscadeau komt Janneke in het nieuwe seizoen, dat vanaf 25 december te zien is op NPO 1, goed van pas wanneer ze even niet goed te been is. 

Een les in liefde van Janneke en Johan Jelies

Liefde is een werkwoord. Daar weten Johan en Janneke Jelies alles van. Maar verliefd blijven op elkaar, hoe blijf je dat na zeventien jaar huwelijk en negen kinderen? 

Jelies

Familie Zeldenrust

Afgelopen zomer keken we voor het eerst mee bij de schippersfamilie Zeldenrust. Veel tijd om zichzelf voor te stellen is er niet, want diezelfde dag heeft een van de kids een ongelukje tijdens het stoeien. Dat betekent een bezoekje aan het ziekenhuis.

 

Als de vader van huis is...

Met een huis vol is het hard werken, maar bij de familie Zeldenrust soms extra hard. De helft van het  jaar staat moeder Jantina er namelijk alleen voor, als vader Jozua op een binnenschip vaart. 

Jozua Jantina Zeldenrust Een huis vol

Het nieuwe seizoen van Een huis vol is vanaf zondag 25 december om 19.05 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1 en/of te streamen via NPO Start.