In aanloop naar het nieuwe seizoen van Een huis vol blikken we terug op de avonturen van de families uit het vorige seizoen. Deze keer: de familie Buddenbruck. De ene mijlpaal volgt op de andere; van de eerste schooldag van Toetie, tot de eerste commune van Dareau. En als klap op de vuurpijl hebben Miguel, Chayenne en Djevaina een huis toegewezen gekregen! Komt er zo meer rust in de tent?

Dit zijn de meest bekeken fragmenten van het vorige seizoen:

Tranen op de eerste schooldag

De vakantie is helaas weer voorbij. Moeder Thaila staat vroeg op om te zorgen dat alle kinderen op tijd en met een gevulde maag naar school gaan. En dat is altijd een race tegen de klok. En vandaag is nog eens extra speciaal, want Shaƫlle (Toetie) gaat voor het eerst naar school. En dat vindt moeder Thalia net als bij de anderen altijd weer moeilijk. Gelukkig blijft vader Rob heerlijk nuchter. "We brengen haar niet naar de slager".

Een spannende dag

Bij de familie Buddenbruck staat vandaag het geloof centraal, want het is de eerste communie van Dareau. En dat is best even spannend, al die aandacht en al die mensen. Gelukkig is het na de kerkdienst tijd voor feest en cadeaus! Maar wat betekent het geloof voor de familie Buddenbruck? "Het geloof is een gang met allemaal deuren en dan kun je zelf kiezen welke deur het beste bij je past", vindt Rob Buddenbruck.

Op eigen benen

Oudste zoon Miguel gaat het ouderlijk huis verlaten. Samen met zijn vrouw Chayenne en hun dochtertje Djevaina heeft hij een huis toegewezen gekregen. Rob en Thalia nemen een kijkje. Thaila is heel blij voor de twee: "Jullie zijn al een gezin, maar dit maakt het helemaal af." Er moet nog wel wat geklust worden. Maar gelukkig maken vele handen licht werk.

Een huis vol zie je vanaf dinsdag 26 juli om 19.05 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.