Het seizoen Een huis vol emigreert zit erop. In de laatste aflevering gaat de familie Kraan een weekendje naar Nederland. Daar hebben zoon Quinten en zijn vriendin Caressa een grote verrassing voor de rest van de familie. 

Lang weekend Nederland

Nu het campingseizoen erop zit, heeft de familie Kraan tijd voor een lang weekend naar Nederland. Zo kunnen ze hun twee zonen die daar zijn gebleven weer zien. De familie logeert in een vakantiepark. Zoon Quinten en zijn vriendin Caressa, die daar al zijn, delen een leuk nieuwtje…

Nieuwe werkoutfits

Vader Ivan heeft al eerder aan Quinten gevraagd of hij voor het volgende campingseizoen de nieuwe werkoutfits voor de familie wil uitzoeken. Toen Quinten aan het bestellen was, heeft hij twee extra maten besteld. 

'We gaan zo meteen tekenen’

Quinten

Verrassing voor Linda Kraan

En dat is niet zonder reden. ‘Caressa en ik zijn regelmatig bij jullie in Luxemburg. Misschien dat we wel definitief kunnen blijven werken.’ Moeder Linda gelooft haar oren niet: ‘echt?!’ Quinten maakt haar heel blij: ‘Papa heeft al de contracten om ons volgend jaar aan te kunnen nemen. We gaan zo meteen tekenen.’ 

Familie Kraan Een huis vol emigreert KRO-NCRV
Quinten en Caressa Een huis vol emigreert KRO-NCRV

Contracten

Lachend leest Linda de contracten nog even door. ‘Voor en na werktijd zijn wij gewoon papa en mama. Maar onder werktijd niet. Discussies zijn goed, maar niet waar de klanten bij zijn.’ Ivan begint te lachen. ‘Ik zou niet weten wie die tekst erin heeft gezet…’ zegt hij sarcastisch. 

Aflevering terugkijken

Niets missen van Een huis vol?

Schrijf je in voor de KRO-NCRV nieuwsbrief. Zo mis je niets van je favoriete programma!

Een huis vol emigreert familie Jelies en Kraan