Nog even en dan start het nieuwe programma Festival van de Liefde. Het kersverse presentatieduo Anita Witzier en Edson da Graça gaan hierin op zoek naar mooie liefdesverhalen in heel Nederland. Verhalen over orgaandonatie en alleenstaand ouderschap, maar ook handige tips en tricks over de liefde zoals dat zoenen stress verlagend is. Hoe zit het met het huidige liefdesleven van Anita? 

Wat is je burgerlijke staat?
Anita: Ik ben gehuwd.

Ben jij verliefd en op wie?
Anita: Sinds een tijdje op Edson! En op mijn man Michel.

Op wie had jij jouw eerste crush?
Anita: Op Floris! (Rutger Hauer in de rol van Floris in de gelijknamige serie uit 1969, red.) Hij was heel stoer op een paard en hij hakte slechteriken in mootjes. Ik hield daarvan, ik hield van het avontuurlijke dat hij meebracht.

Wie brak jouw hart?
Anita: Och, wie niet?! Maar onder andere Kees.
Edson: Kees? Is dat ook een serie?
Anita: Haha nee, Kees was ooit een studievriend. Ik vond hem erg leuk maar hij vond iemand anders leuker.

Heb jij wel eens iemands hart gebroken?
Anita: Jazeker, ongetwijfeld. Daar ben ik ook niet trots op. Mijn hart is ook meerdere malen gebroken. Dat is een leerproces geweest dat met meerdere emoties gepaard ging.

Leukste date ooit?
Anita: Mijn eerste date met mijn man. Hij nam mij mee naar een kickboksgala. Het was zo geestig. Ik heb de ballen uit mijn broek gelachen. Compleet met Rambo muziek. Meisjes met haarbanden en rokjes en bloedspetters die zo nu en dan in het rond vlogen.

Edson: Oh jee!

Waarom moeten we allemaal Festival van de liefde gaan kijken?
Anita: Je ziet allerlei vormen van liefde. Vormen die je misschien niet eens kent. En je wordt er blij van. Wie wil er nou niet blij zijn?!

Ook interessant