Een verjaardag moet voor elk kind een feestje zijn. Maar wat als daar thuis geen geld voor is? KRO-NCRV presentatoren komen in actie tijdens het initiatief Lief gebaar 2024. Zó zet radio-presentator Floris Molenaar zich in.

Birthday planner

Floris Molenaar zet zich tijdens Lief gebaar in als birthday planner: 'Ik organiseer een verjaardagsfeest voor een luisteraar die zijn verjaardag niet kan vieren.' Samen met de luisteraar tovert Floris de 3FM livebox om tot een verjaardagsbox waar hij een feestje geeft om nooit te vergeten. 
 

Help je mee? 

Jij kunt helpen om deze verjaardag tot een onvergetelijk feest om te toveren. Heb jij een ijs- of popcornmachine, een clown- of comedy-act, of iets anders waardoor deze verjaardag hét feestje van het jaar gaat worden? Doneer dan tussen 2 en 12 april voor de actie Lief gebaar 2024 in de show van Floris. Je kunt Floris ook mailen via floris.molenaar@kro-ncrv.nl

Floris hoor je elke vrijdag (01.00-04.00 uur) en zaterdag en zondag (04.00-07.00) op NPO 3FM. Het initiatief Lief gebaar 2024 duurt van 2 tot en met 15 april.

twee gouden ballonnen

Lief gebaar 2024

Bekijk meer acties van presentatoren

https://kro-ncrv.nl/presentatoren-in-actie