Déze artiesten treden dit jaar op in Kerst met de zandtovenaar

Kerst met de zandtovenaar is niet compleet zonder vette optredens van artiesten. Déze artiesten doen dit jaar mee aan een gloednieuwe editie!

Tijdens Kerst met de zandtovenaar brengt de zandtovenaar het kerstverhaal tot leven. Met magische tekeningen en sprankelende optredens wordt dit eeuwenoude verhaal uit de Bijbel op een eigentijdse manier vertelt. Ook dit jaar komen er weer héél veel artiesten voorbij.

Zoals zangeres, actrice én presentatrice Fenna Ramos, die je kunt kennen van Zappelin. Ook zangeressen Sterre Koning en Bente Fokkens treden op. Singer-songwriter Douwe Bob treedt op samen met de band The Blue Grass Boogiemen. En ook Ammer treedt op, de Nederlandse volkszanger van Turkse afkomst. Ammar ging viral met een video waarin hij een nummer van André Hazes zong in de kebabzaak van zijn achterneef. Voor Kerst met de zandtovenaar zingt hij het nummer 'Met Kerst ben ik alleen.' Kim-Lian van der Meij is dit jaar de verteller van het kerstverhaal.

Terwijl de artiesten traditionele en moderne kerstliedjes zingen, maakt de zandtovenaar adembenemende zandtekeningen. 

ammar
Sterre
Douwe Bob
Kim-Lian

Kerst met de zandtovenaar is te zien op zaterdag 17 december om 18.15 uur, woensdag 21 december om 16.00 uur en zaterdag 24 december om 19.50 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp. Op zondag 25 december om 12.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 en maandag 26 december om 13.55 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp.